Talisman Tactical

The name for het phenomenon in which if you were to bring a particular item with you somewhere, you won’t end up needing it, but should you not bring it, you will need it. 

- The Talisman Effect

Onze missie

Wij streven ernaar om met onze producten zowel professionals als particulieren te voorzien van handige tools die hen kunnen helpen bij hun dagelijkse taken of in noodsituaties.

Het doel is om zoveel mogelijk resultaat te behalen door het gebruik van eenvoudige en efficiënte producten. Producten die je elke dag met je mee kan dragen.

Bij Talisman Tactical streven we naar het behalen van hoogwaardige resultaten met onze minimalistische producten in de tactische branche. Daarnaast willen wij onze waardering tonen aan hulpverleners en militairen die dagelijks werken aan onze veiligheid.

Door middel van de juiste producten, kan eenieder zichzelf op een eenvoudige manier in veiligheid brengen of handelen in situaties waarbij jij een stap naar voren moet doen.

  • Professionaliteit

    Voor ons betekent professionaliteit het handhaven van een hoog niveau van expertise in ons vakgebied. Waarbij wij voortdurend onze kennis en vaardigheden bijspijkeren. Bij Talisman Tactical willen we ervoor zorgen dat we voorop blijven lopen. Als we goed geïnformeerd zijn, kunnen we waardevolle inzichten verschaffen en weloverwogen beslissingen nemen. Als bedrijf willen wij namelijk ook in onzekere of veranderende omstandigheden veerkrachtig en flexibel zijn.

  • Betrokkenheid

    Bij Talisman Tactical willen we betrokkenheid tonen bij onze klanten. Betrokken zijn betekent actief deelnemen en interesse tonen in wat er om ons heen gebeurt. Het betekent verder gaan dan alleen maar komen opdagen en ons daadwerkelijk bezighouden met onze missie voor ogen. Als we echt betrokken zijn, brengen we onze tijd, energie en ideeën in om dingen beter te maken. Dat is wat we willen en kunnen betekenen voor onze klanten.

  • Integriteit

    De sleutel van vertrouwen
    In zijn eenvoudigste vorm betekent integriteit eerlijk zijn en doen wat juist is, zelfs als niemand kijkt. Bij Talisman Tactical is integriteit cruciaal voor ons succes. Het is een mindset die wordt gehanteerd binnen ons bedrijf. Zo willen we het vertrouwen geven aan samenwerkende partners, stichtingen en niet vergeten jullie als klant. Zo pakken wij onze verantwoordelijkheid en zullen we eerlijk en transparant zijn.

Ambassadeur Bevrijd van PTSS

Bij Talisman Tactical willen we graag onze waardering uiten voor het harde werk van alle Nederlandse hulpverleners en militairen die zich dag in, dag uit inzetten voor onze veiligheid.

We begrijpen dat zij regelmatig geconfronteerd worden met intense en traumatische situaties, wat helaas kan leiden tot posttraumatische stressstoornis (PTSS). We zijn van mening dat PTSS niet de aandacht krijgt die het verdient, ondanks de steun van organisaties.

Daarom voelen wij het als onze verantwoordelijkheid om een steentje bij te dragen aan de verwerking van PTSS. Dit heeft ons geleid naar het partnerschap met Bevrijd van PTSS, waar we met trots ambassadeur van zijn. Samen hopen we positieve verandering te brengen en mensen te helpen die te maken hebben met deze uitdagende kwestie.

Wil jij zelf ook bijdragen? Bekijk dan onze producten of wil je zelf doneren?

Klik dan op onderstaande link.

Doneer